Over

De Auto Wessel Groep

 

Wessel AutoOnderdelen B.V. is een bedrijf waar sinds 1981 de activiteiten zich voornamelijk afspelen op 2 gebieden:
– de handel in jonge schadeauto’s
– de handel in auto-onderdelen (nieuw+gebruikt).

Daarnaast maakt Autobedrijf G.H. Wessel B.V. (handel in nieuwe en jonge gebruikte auto’s) deel uit van het concern.

Sedert 1987 vinden bovengenoemde bedrijvigheden plaats op de locatie in De Lutte. Ondanks de oppervlakte van ca. 42.000 m2, waarvan zo’n 3.000 m2 bebouwd, groeit de Auto Wessel Groep uit haar jasje. Sinds oktober 2003 hebben we daarom een 2de vestiging in Oldenzaal, waar Autobedrijf G.H. Wessel B.V. verder aan de weg timmert. In totaal zijn 19 personen werkzaam binnen het bedrijf. De vakbekwaamheid van deze medewerkers staat garant voor een goede bedrijfsvoering.

 

Wessel AutoOnderdelen B.V. is aangesloten bij gerenommeerde organisaties zoals ARN, STIBA, RDW, TUV, Achmea en NRM. Er hebben diverse certificeringen plaatsgevonden waarbij de Duitse “Altautoverordnung” als internationale erkenning in het oog springt. Er wordt binnen Wessel AutoOnderdelen B.V. volgens de kwaliteitsnorm ISO-9002 gewerkt om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Het milieu heeft een dominante plaats ingenomen binnen de algehele bedrijfsvoering. Wetten en voorschriften worden strikt nageleefd. De diverse certificeringen en de aanzienlijke investeringen benadrukken dat er bij Wessel AutoOnderdelen B.V. op een zeer milieuvriendelijke manier wordt gewerkt.

Uit een voortdurende aanvoer van met name Mercedes, Volkswagen, Opel en Renault is steeds een ruim aanbod van schadeauto’s en te demonteren voertuigen aanwezig. In genoemde merken zijn wij zeer gespecialiseerd. Uiteraard zijn er ook andere merken vertegenwoordig in het aanbod. Voor vrijwaringen, sloopverklaringen en/of exportdocumenten kan ter plekke worden gezorgd.

Handel in nieuwe en jonge gebruikte auto’s

De handel in auto’s spitst zich hoofdzakelijk toe op de merken Mercedes, Volkswagen, Audi, BMW, Opel, Renault, Peugeot en Ford. Ook andere merken worden echter op voorraad gehouden. Import en export zijn vanzelfsprekend en behoren tot de dagelijks terugkerende werkzaamheden. De benodigde documenten worden voor de kopers gereed gemaakt. Vrijwaringbewijzen en exportverklaringen worden online met de diverse instanties afgewikkeld.

 

Voor meer informatie en voor de handel in nieuwe en jonge gebruikte auto’s kunt u ons altijd via de mail bereiken.